ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΘΕΜΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ!

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΘΕΜΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ!

Κάνε την κατάλληλη επιλογή για σένα. Αν ξεκίνησες κάτι που δεν σου αρέσει ή απλά το βαρέθηκες τότε δοκίμασε κάποιο καινούργιο είδος.

Για να συνεχίσεις μια συνήθεια και να μη τη βλέπεις ως αγγαρεία, είναι πολύ σημαντικό να σου δίνει ευχαρίστηση.Υπάρχουν πάρα πολλά είδη γυμναστικής είτε ατομικής είτε ομαδικής για να διαλέξεις.

KEEP GOING!

KEEP GOING!

Μετά από κάποια ώρα προπόνησης το σώμα σου δουλεύει φουλ και εκεί είναι που χάνεις μεγάλη ποσότητα λίπους. Με όσες δυνάμεις λοιπόν σου έχουν απομείνει κάνε έντονη άσκηση τα τελευταία 10-20 λεπτά για να δεις θεαματικά αποτελέσματα.

Μη τα παρατάς, συνέχισε!

ΕΠΙΛΟΓΗ ΩΡΑΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΩΡΑΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΣΗ

Αποφεύγετε την άθληση όταν η ατμόσφαιρα έχει υψηλούς ρύπους και τις ώρες που έχει πολλή κίνηση στους δρόμους. Το καλύτερο είναι να κάνει κανείς τζόκινγκ τις ώρες της ημέρας κατά τις οποίες τα επίπεδα των ατμοσφαιρικών ρύπων και η κίνηση είναι χαμηλότερα.

ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΤΗ ΤΣΑΝΤΑ ΣΟΥ

ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΤΗ ΤΣΑΝΤΑ ΣΟΥ

Εάν πας σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα, δεν έχεις και πολλές πιθανότητες να «κρατήσεις» το πρόγραμμά σου, αφού ορισμένες φορές ο καναπές είναι ο μεγαλύτερος πειρασμός! Πάρε μαζί σου μια τσάντα γυμναστηρίου. Αν δεν μπορείς να αποφύγεις το σπίτι πριν την προπόνηση, φρόντισε μόνο να αφήσεις τα πράγματά σου, να αλλάξεις ρούχα και να φύγεις για το γυμναστήριο!

PARTNERS IN “CRIME”

Facilisis etiam aliquid nonummy! Praesent sociosqu ridiculus amet viverra modi neque dolores? Nihil tempora lacus ipsa, provident consectetur morbi delectus sodales temporibus repellat quibusdam. Diamlorem ligula modi. Tenetur reprehenderit delectus, reiciendis exercitationem animi laudantium! Totam.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ

Quo incidunt class aperiam exercitationem posuere beatae quia dolores ultrices dictum varius molestias autem fugit ullamco! Aenean molestie, natoque id arcu consequatur cubilia fames? Eiusmod molestie, erat ipsum id sunt, mollitia placerat eius consequat accumsan nec, ultrices sint rem facilis interdum eleifend eleifend luctus

Ενυδατωση πριν, κατα την διαρκεια και μετα την προπονηση

Ενυδατωση πριν, κατα την διαρκεια και μετα την προπονηση.

Η ενυδάτωση είναι πάρα πολύ σημαντική και δεν πρέπει να την παραλείπεις. Την ώρα της γυμναστικής το σώμα μας αποβάλει τα υγρά του για να καταφέρει να διατηρήσει τη θερμοκρασία του χαμηλή. Έτσι, μετά από μια εξοντωτική προπόνηση, η ενυδάτωση του οργανισμού είναι απαραίτητη.

ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ

Single Portfolio Post – Big Images

Αθληθείτε μετά μουσικής. Η μουσική, δημιουργεί ένα αίσθημα ευφορίας και επηρεάζει θετικά όσους γυμνάζονται. Αυτό, μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην άσκηση σας!

ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΒΑΡΗ

ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΒΑΡΗ

Η άσκηση με βάρη, “φοβίζει” αρκετό κόσμο, όμως η αλήθεια είναι πως είναι απλώς ένας παρεξηγημένος τρόπος εκγύμνασης. Είναι καλό, να περιλαμβάνετε πάντοντε κάποια μορφή προπόνησης αντίστασης στο πρόγραμμα σας, καθώς είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να δώσετε σχήμα στο σώμα σας. Η προπόνηση με βάρη, θα τονώσει επίσης τον μεταβολισμό σας και θα καίτε περισσότερες θερμίδες όταν ξεκουράζεστε.

ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Αναποτελεσματική άσκηση, είναι οποιαδήποτε άσκηση της οποίας η εκτέλεση δεν γίνεται σωστά. Πρέπει να είστε πλήρως συγκεντρωμένος και βεβαιωμένος πως η εκτέλεση γίνεται σωστά, αλλιώς η άσκηση θα είναι από αναποτελεσματική εώς επικίνδυνη. Για παράδειγμα, όταν σηκώνετε βάρη, να μη θυσιάζετε την καλή εκτέλεση για να προσθέσετε περισσότερα κιλά. Η προπόνηση επίσης, δεν πρέπει να πονάει. Αν αισθανθείς πως σε κάτι σε ενοχλεί, σταμάτησε και ενημέρωσε τον γυμναστή σου.